ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΑΝΑ

Πολιτικής Απορρήτου

cms pages

 

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η WE4ALL A.M.Κ.Ε., όπως προσδιορίζεται στην παράγραφο 6 (Επικοινωνήστε μαζί μας) παρακάτω, σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα της, καθώς και για το ενδιαφέρον σας για την εταιρία, τις δράσεις μας και τα προϊόντα μας. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και θέλουμε να αισθανθείτε άνετα να επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας. Η προστασία της ιδιωτικής ζωής σας κατά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι μια σημαντική ανησυχία για εμάς, την οποία λαμβάνουμε υπόψη στις επιχειρηματικές μας διαδικασίες.

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερώνει τους χρήστες του www.we4all.com ή www.we4all.gr ("Website" ή «site» ή «ιστότοπος» ή «ιστοσελίδα») πώς εμείς, ως ελεγκτής, κατά την έννοια του 679/2016 Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR) ("Κανονισμός για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες"), συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα και άλλες πληροφορίες αυτών των χρηστών σε σχέση με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ:

 

  1. Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων, Σκοποί Επεξεργασίας και Νομικές Βάσεις.
  2. Τρίτα μέρη και Διεθνείς Μεταφορές.
  3. Ποια δικαιώματα έχετε και πώς μπορείτε να τα διεκδικήσετε.
  4. Μπισκότα (cookies), άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης και διαδραστικό διαδικτυακό περιεχόμενο.
  5. Πόσο καιρό διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα.
  6. Επικοινωνήστε μαζί μας.
  7. Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

 

1. Κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, σκοποι επεξεργασίας και νομικές βάσεις

Δεδομένα ιστότοπου

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, θα συλλέξουμε γενικά τα ακόλουθα δεδομένα ιστοτόπου, που προκύπτουν από τη χρήση του ιστότοπου (ενδεικτικά): τύπος και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα, δικτυακός τόπος από τον οποίο μας επισκέπτεστε (διεύθυνση URL παραπομπής) την επίσκεψη, την ημερομηνία και την ώρα πρόσβασης στην Ιστοσελίδα μας και τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP). Η διεύθυνση IP σας θα χρησιμοποιηθεί για να επιτρέψετε την πρόσβασή σας στον ιστότοπό μας (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης, ανατρέξτε επίσης στο Κεφάλαιο 4 (Cookies, άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης και διαδραστικό διαδικτυακό περιεχόμενο).

Μπορούμε να διεκπεραιώσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες νομικές βάσεις: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη, για να σας παρέχουμε την υπηρεσία, να επιτύχουμε τη μετάδοση της επικοινωνίας και να διατηρήσουμε ή να αποκαταστήσουμε την ασφάλεια των δικτύων και υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή να εντοπίσουμε τεχνικές βλάβες ή/και σφάλματα στη μετάδοση ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Λογαριασμός - Δικτυακός τόπος (περιοχή περιορισμένης πρόσβασης)

Εάν καταχωρήσετε και δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στον ιστότοπό μας, για πρόσβαση στην απαγορευμένη περιοχή του ιστότοπου WE4ALL, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να δώσετε τα ακόλουθα Προσωπικά σας Δεδομένα (μεταξύ άλλων): όνομα, φύλο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλεφωνικό αριθμός, αριθμό φαξ, αριθμό πελάτη, επιλεγμένο κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας, και να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ταχυδρομικά μηνύματα (προαιρετικά) (μαζί "Δεδομένα χρήστη"). Επεξεργαζόμαστε τα εν λόγω Δεδομένα Χρήστη, για να σας παρέχουμε πρόσβαση σε προϊόντα στην περιορισμένη περιοχή του διαδικτυακού μας τόπου, τη διαχείριση λογαριασμού, την απάντηση στα ερωτήματα ή τις αιτήσεις πληροφοριών, την παροχή επιθυμητών προϊόντων ή υπηρεσιών, κ.λπ..

Μπορούμε να διεξάγουμε την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων στις ακόλουθες νομικές βάσεις: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη, για να σας παρέχουμε τα προϊόντα ή/και την υπηρεσία. Επιπλέον, η επεξεργασία είναι απαραίτητη, για την εκτέλεση μιας σύμβασης (αγοραπωλησία), στην οποία υποβάλετε, ή κατά την παραγγελία σας, πριν από τη σύναψη μιας σύμβασης. Επιπλέον, η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων, που επιδιώκονται από εμάς ή από τρίτο (βλ. παραπάνω για τέτοια συμφέροντα), εκτός εάν τα συμφέροντα ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες σας απαιτούν Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

Επεξεργαζόμαστε αυτά τα Δεδομένα Χρήστη, για σκοπούς παροχής των προϊόντων και υπηρεσιών μας σε εσάς, παρέχοντάς σας εμπορικά υλικά, στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, προστατεύοντας τα επιχειρηματικά μας μυστικά και αναλύοντας τα ενδιαφέροντά σας, για σκοπούς μάρκετινγκ.

Μπορούμε να διεξάγουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες νομικές βάσεις: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη, για να σας παρέχουμε τα προϊόντα ή/και την υπηρεσία. Επιπλέον, η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας σύμβασης (αγοραπωλησίας), στην οποία υποβάλετε ή κατά την παραγγελία σας πριν από τη σύναψη μιας σύμβασης. Επιπλέον, η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων, που επιδιώκονται από εμάς ή από τρίτο (βλ. Παραπάνω για τέτοια συμφέροντα), εκτός εάν τα συμφέροντα ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες σας απαιτούν προστασία προσωπικών δεδομένα.

Παραγγελίες προϊόντων

Εάν παραγγείλετε ένα προϊόν μέσω της Ιστοσελίδας μας, ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε τα ακόλουθα προσωπικά σας δεδομένα (μεταξύ άλλων): Δεδομένα χρήστη (όπως ορίζεται παραπάνω), τύπο και ποσότητα προϊόντος, ημερομηνία παραγγελίας και κατάσταση παραγγελίας πελατών. Επεξεργαζόμαστε αυτά τα Προσωπικά Δεδομένα, για σκοπούς διεκπεραίωσης της συμβατικής σχέσης και της παραγγελίας προϊόντων, συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις, υπεράσπιση, καθιέρωση και άσκηση νομικών αξιώσεων, παρέχοντας σας εμπορικό υλικό, σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο, και αναλύοντας τα ενδιαφέροντά σας για σκοπούς μάρκετινγκ.

Μπορούμε να διεξάγουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες νομικές βάσεις: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη, για να σας παρέχουμε τα προϊόντα ή/και την υπηρεσία. Επιπλέον, η επεξεργασία είναι απαραίτητη, για την εκτέλεση μιας σύμβασης, την οποία υποβάλετε, ή κατά την παραγγελία σας, πριν από τη σύναψη μιας σύμβασης. Επιπλέον, η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκονται από εμάς ή από τρίτο (βλ. παραπάνω για τέτοια συμφέροντα), εκτός εάν τα συμφέροντα ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες σας απαιτούν προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

Επισκευές προϊόντων

Εάν ζητήσετε να ξεκινήσετε υπηρεσίες επισκευής για προϊόν ή αντικατάσταση προϊόντος μέσω της Ιστοσελίδας μας, ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς (μεταξύ άλλων): Δεδομένα χρήστη (όπως ορίζεται παραπάνω), είδος υπηρεσίας επισκευής που ζητήθηκε, (π.χ. προϊόν / αριθμός σειράς, αριθμός σειράς / παρτίδας, ποσότητα προϊόντος, αριθμός τιμολογίου και ημερομηνία, περιγραφή σφάλματος, ημερομηνία παραγγελίας , ημερομηνίες που σχετίζονται με την επισκευή (π.χ. ημερομηνία αίτησης), κατάσταση επισκευής, αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών και πρόσθετες πληροφορίες που παρέχετε. Επεξεργαζόμαστε τέτοια Προσωπικά Δεδομένα, για σκοπούς διεκπεραίωσης της συμβατικής σχέσης και επισκευής του προϊόντος, ή αντικατάστασης του προϊόντος, παρέχοντας υπηρεσίες φροντίδας πελατών και συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις.

Μπορούμε να διεξάγουμε την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων στις ακόλουθες νομικές βάσεις: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη, για να σας παρέχουμε την υπηρεσία. Επιπλέον, η επεξεργασία είναι απαραίτητη, για την εκτέλεση μιας σύμβασης, την οποία υποβάλλετε, ή κατά την παραγγελία σας, πριν από τη σύναψη μιας σύμβασης. Επιπλέον, η επεξεργασία είναι απαραίτητη, για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων, που επιδιώκονται από εμάς ή από τρίτο (βλ. Παραπάνω για τέτοια συμφέροντα), εκτός εάν τα συμφέροντα ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες σας απαιτούν προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

Ενημερωτικό δελτίο

Εάν ζητήσετε να λάβετε το ενημερωτικό δελτίο μας, ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε (μεταξύ άλλων) τα Δεδομένα Χρήστη (όπως ορίζονται παραπάνω). Επεξεργαζόμαστε αυτά τα Δεδομένα Χρήστη, για σκοπούς παροχής του ενημερωτικού δελτίου και άλλων υλικών μάρκετινγκ, στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία και την ανάλυση των συμφερόντων σας, για σκοπούς μάρκετινγκ.

Μπορούμε να διεξάγουμε την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων στις ακόλουθες νομικές βάσεις: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη, για να σας παρέχουμε την υπηρεσία. Επιπλέον, έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς. Επιπλέον, η επεξεργασία είναι απαραίτητη, για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκονται από εμάς ή από τρίτο (βλ. παραπάνω για τέτοια συμφέροντα), εκτός εάν τα συμφέροντα ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες σας απαιτούν προστασία προσωπικών δεδομένα.

Αλλες ηλεκτρονικές φόρμες και γενικές επικοινωνίες μαζί μας:

Αν έχετε ερωτήσεις, προτάσεις ή σχόλια, μπορείτε να μας στείλετε αυτά. Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας (π.χ. χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρονική φόρμα), μπορούμε να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε τα ακόλουθα προσωπικά σας δεδομένα (μεταξύ άλλων): όνομα, φύλο, τίτλο, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, τον αριθμό φαξ και την ερώτησή σας. Επεξεργαζόμαστε αυτά τα προσωπικά δεδομένα για να απαντήσουμε στο αίτημά σας.

Μπορούμε να διεξάγουμε την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων στις ακόλουθες νομικές βάσεις: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη, για να σας παρέχουμε την υπηρεσία. Επιπλέον, η επεξεργασία είναι απαραίτητη, για την εκτέλεση μιας σύμβασης, την οποία υποβάλετε ή κατά την παραγγελία σας, πριν από τη σύναψη μιας σύμβασης. Επιπλέον, η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκονται από εμάς ή από τρίτο (βλ. παραπάνω για τέτοια συμφέροντα), εκτός εάν τα συμφέροντα ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες σας απαιτούν προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

Σε γενικές γραμμές, η παροχή των Προσωπικών σας Δεδομένων είναι εθελοντική, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απαραίτητη, για να συνάψετε σύμβαση με εμάς ή να λάβετε τα προϊόντα / υπηρεσίες μας, όπως ζητήσατε.

Η μη παροχή των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μειονεκτήματα για εσάς - για παράδειγμα, ενδέχεται να μην μπορείτε να λάβετε προϊόντα και υπηρεσίες μας. Ωστόσο, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, η μη παροχή των Προσωπικών σας Δεδομένων δεν θα έχει νομικές συνέπειες για εσάς.

2. Τρίτα μέρη και διεθνείς μεταφορές

Οι παραλήπτες στο πλαίσιο της εταιρίας WE 4 ALL AMKE

Τα Προσωπικά σας Δεδομένα μπορούν να ληφθούν από διαφορετικούς παραλήπτες εντός της εταιρίας WE4ALL. Ανάλογα με τις κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων και τους σκοπούς για τους οποίους έχουν συλλεγεί τα προσωπικά δεδομένα, διαφορετικές οντότητες της WE4ALL και τα εσωτερικά τμήματα των οντοτήτων της WE4ALL μπορούν να λάβουν τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Για παράδειγμα, το τμήμα πληροφορικής μας μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα του λογαριασμού σας και τα τμήματα μάρκετινγκ και πωλήσεων ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του λογαριασμού σας ή στα δεδομένα που αφορούν παραγγελίες προϊόντων. Επιπλέον, άλλα τμήματα της WE4ALL ενδέχεται να έχουν πρόσβαση σε ορισμένα προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς, με βάση την ανάγκη να γνωρίζουν, όπως η νομική υπηρεσία, το τμήμα οικονομικών ή ο εσωτερικός έλεγχος.

Μεταφορά σε παρόχους υπηρεσιών

Μπορούμε να δεσμευτούμε με εξωτερικούς και εσωτερικούς παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι ενεργούν ως επεξεργαστές δεδομένων μας, για να παρέχουν συγκεκριμένες υπηρεσίες σε εμάς, όπως πάροχοι υπηρεσιών ιστότοπου, πάροχοι υπηρεσιών εκτέλεσης παραγγελιών, πάροχοι υπηρεσιών μάρκετινγκ, πάροχοι υπηρεσιών υποστήριξης IT και άλλες υπηρεσίες παρόχους, που μας στηρίζουν να διατηρήσουμε την εμπορική σχέση μας μαζί σας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Κατά την παροχή τέτοιων υπηρεσιών, η εξωτερική υπηρεσία ή οι εσωτερικοί πάροχοι ενδέχεται να έχουν πρόσβαση ή / και να επεξεργαστούν τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Απαιτούμε από τους παρόχους υπηρεσιών να εφαρμόσουν διασφαλίσεις ασφάλειας, για να διασφαλίσουν την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.

Αλλοι παραλήπτες

Μπορούμε να μεταφέρουμε - σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο Προστασίας Δεδομένων - Προσωπικά Δεδομένα σε υπηρεσίες επιβολής του νόμου, κυβερνητικές αρχές, δικαστικές αρχές, νομικούς συμβούλους, εξωτερικούς συμβούλους ή επιχειρηματικούς εταίρους. Σε περίπτωση εταιρικής συγχώνευσης ή εξαγοράς, τα προσωπικά δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν στους τρίτους που εμπλέκονται στη συγχώνευση ή την εξαγορά. Δεν θα αποκαλύψουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους για σκοπούς διαφήμισης ή μάρκετινγκ ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό χωρίς άδεια.

Διεθνείς μεταφορές δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε ή λαμβάνουμε σχετικά με εσάς μπορούν να μεταφερθούν και να υποστούν επεξεργασία από παραλήπτες που βρίσκονται εντός ή εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ("ΕΟΧ"). Για τους αποδέκτες που βρίσκονται εκτός ΕΟΧ, ορισμένοι είναι πιστοποιημένοι, σύμφωνα με την Ασφάλεια Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ και άλλοι βρίσκονται σε χώρες με αποφάσεις επάρκειας και, σε κάθε περίπτωση, η μεταφορά αναγνωρίζεται με τον τρόπο αυτό ότι παρέχει επαρκές επίπεδο Προστασίας Δεδομένων από την Ευρωπαϊκή προοπτική του δικαίου Προστασίας Δεδομένων. Άλλοι παραλήπτες ενδέχεται να βρίσκονται σε χώρες που δεν προσφέρουν επαρκές επίπεδο προστασίας από την ευρωπαϊκή προοπτική της προστασίας δεδομένων. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να διασφαλίσουμε ότι οι μεταφορές από τον ΕΟΧ προστατεύονται επαρκώς, όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία περί Προστασίας Δεδομένων. Όσον αφορά τις μεταφορές σε χώρες που δεν παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας των δεδομένων, θα στηρίξουμε τη μεταφορά στις κατάλληλες διασφαλίσεις, όπως οι τυποποιημένες Ρήτρες Προστασίας Δεδομένων που εγκρίθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή από Εποπτική Αρχή, εγκεκριμένους Κώδικες Δεοντολογίας μαζί με δεσμευτικές και εκτελεστικές δεσμεύσεις του δικαιούχου, ή εγκεκριμένους μηχανισμούς πιστοποίησης, καθώς και δεσμευτικές και εκτελεστές δεσμεύσεις του δικαιούχου.

3. Ποια δικαιώματα έχετε και πώς μπορείτε να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας;

Εάν δηλώσατε τη συγκατάθεσή σας σχετικά με τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων (ιδίως όσον αφορά την παραλαβή επικοινωνίας άμεσου μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS / MMS, φαξ και τηλεφώνου), μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, με μελλοντικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, μπορείτε να διατυπώσετε αντιρρήσεις για τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων για σκοπούς εμπορικής προώθησης (βλ. παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα αντικρούσεως).

Σύμφωνα με τον ισχύοντα Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα: (i) Να ζητήσετε πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα, (ii) Να ζητήσετε τη διόρθωση των Προσωπικών σας Δεδομένων, (iii) Να ζητήστε τη διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων, (iv) Να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων, v) Να ζητήσετε τη φορητότητα των δεδομένων, (vi) Να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων (συμπεριλαμβανομένης της αντίρρησης για τη δημιουργία προφίλ), και (vii) Να ασκήσετε άλλα δικαιώματα σε σχέση με την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων.

Λάβετε υπόψη ότι τα προαναφερθέντα δικαιώματα ενδέχεται να τροποποιηθούν σύμφωνα με τον ισχύοντα Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων. Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας στο βαθμό που ισχύει το GDPR:

(i) Δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα:

Μπορεί να έχετε το δικαίωμα να λάβετε από εμάς επιβεβαίωση ως προς το εάν εξετάζονται ή όχι Προσωπικά Δεδομένα που αφορούν εσάς και, σε αυτή την περίπτωση, να ζητήσετε πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα. Αυτές οι πληροφορίες πρόσβασης περιλαμβάνουν - μεταξύ άλλων - τους σκοπούς της επεξεργασίας, τις κατηγορίες των σχετικών Προσωπικών Δεδομένων και τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών, στους οποίους έχουν διαβιβαστεί ή πρόκειται να γνωστοποιηθούν τα προσωπικά δεδομένα.

Μπορεί να έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία. Για περαιτέρω αντίγραφα που ζητήσατε από εσάς, μπορούμε να χρεώσουμε ένα λογικό τέλος με βάση τα διοικητικά έξοδα.

(ii) Δικαίωμα υποβολής αίτησης διόρθωσης:

Μπορεί να έχετε το δικαίωμα να λάβετε από εμάς την διόρθωση ανακριβών Προσωπικών Δεδομένων, που αφορούν εσάς. Ανάλογα με τους σκοπούς της επεξεργασίας, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να συμπληρώσετε ατελή προσωπικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της παροχής συμπληρωματικής δήλωσης.

(iii) Δικαίωμα αίτησης διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη):

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να λάβετε από εμάς τη διαγραφή των Προσωπικών Δεδομένων που αφορούν εσάς και ίσως χρειαστεί να διαγράψουμε αυτά τα Προσωπικά Δεδομένα.

(iv) Δικαίωμα αίτησης περιορισμού της επεξεργασίας:

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να λάβετε από εμάς περιορισμό στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων. Σε αυτή την περίπτωση, τα αντίστοιχα δεδομένα θα σημειωθούν και θα μπορούν να επεξεργαστούν μόνον από εμάς, για ορισμένους σκοπούς.

(v) Δικαίωμα αίτησης φορητότητας δεδομένων:

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να λάβετε τα Προσωπικά Δεδομένα που αφορούν εσάς, τα οποία μας έχετε παράσχει, σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και μηχανικά αναγνώσιμη μορφή και ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να μεταδώσετε τα δεδομένα αυτά σε άλλη οντότητα, χωρίς εμπόδιο από εμάς.

(vi) Δικαίωμα αντικρούσεως:

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να προβείτε σε καταγγελία, για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας, οποτεδήποτε με την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από εμάς και να μας απαλλάξει να επεξεργαστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Τέτοιο δικαίωμα παραίτησης μπορεί να ισχύει ειδικά εάν η WE4ALL συλλέγει και επεξεργάζεται τα Προσωπικά σας Δεδομένα για λόγους δημιουργίας προφίλ, για να κατανοήσει καλύτερα τα επιχειρηματικά σας συμφέροντα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Επιπλέον, μπορείτε να αντιταχθείτε στη χρήση των δεδομένων σας για άμεσο μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν έχετε δικαίωμα να αντιταχθείτε και ασκείτε αυτό το δικαίωμα, τα Προσωπικά σας Δεδομένα δεν θα υπόκεινται πλέον σε επεξεργασία για τους σκοπούς αυτούς από εμάς. Για να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας όπως αναφέρεται στο Κεφ. 6 (Επικοινωνήστε μαζί μας) παρακάτω.

Εντούτοις, ένα τέτοιο δικαίωμα διαμαρτυρίας μπορεί να μην υφίσταται, ιδιαίτερα εάν η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων είναι απαραίτητη για τη λήψη μέτρων πριν από τη σύναψη μιας σύμβασης, ή την εκτέλεση μιας σύμβασης που έχει ήδη συναφθεί.

Σε περίπτωση που μας δώσατε τη συγκατάθεσή σας για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ (π.χ. έχετε εγγραφεί ενεργά στα ενημερωτικά μας δελτία), μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, όπως περιγράφεται στην αρχή αυτού του κεφαλαίου (3).

(vii) Άλλα δικαιώματα σχετικά με την αυτόματη λήψη αποφάσεων:

Επιπλέον, υπό ορισμένες συνθήκες, όσον αφορά την αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων, έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε ανθρώπινη παρέμβαση, να εκφράσετε την άποψή σας και να αμφισβητήσετε την απόφαση.

Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, επικοινωνήστε μαζί μας όπως αναφέρεται στο Κεφ. 6 (Επικοινωνήστε μαζί μας) παρακάτω.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια Εποπτική Αρχή Προστασίας Δεδομένων. Μπορείτε να εκτελέσετε αυτό το δικαίωμα σε μια Εποπτική Αρχή, ιδίως στο κράτος μέλος της συνήθους διαμονής σας, στον τόπο εργασίας ή στον τόπο της εικαζόμενης παράβασης.

4. Cookies, άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης και διαδραστικό διαδικτυακό περιεχόμενο

Cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης:

Εμείς και οι πάροχοι υπηρεσιών μας χρησιμοποιούμε cookies, beacons και ενσωματωμένα σενάρια σε σχέση με την Ιστοσελίδα.

  • Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας, όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Τα cookies επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να αναγνωρίζει μια συγκεκριμένη συσκευή ή ένα πρόγραμμα περιήγησης. Η χρήση cookies είναι μια συνήθης πρακτική μεταξύ των ιστοσελίδων, για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητες των επισκεπτών κατά τη χρήση της ιστοσελίδας.
  • Οι φάροι είναι μικρές γραφικές εικόνες (επίσης γνωστές ως ετικέτες εικονοστοιχείων ή σαφείς GIF), που μπορούν να περιλαμβάνονται στους ιστότοπούς μας και συνήθως λειτουργούν σε συνδυασμό με cookies για τον εντοπισμό των χρηστών και της συμπεριφοράς των χρηστών.
  • Ένα ενσωματωμένο σενάριο είναι ένας κώδικας προγραμματισμού, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για τη συλλογή πληροφοριών, σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις σας με τον ιστότοπο, όπως οι σύνδεσμοι, στους οποίους κάνετε «κλικ». Ο κώδικας μεταφορτώνεται προσωρινά στη συσκευή σας από το διακομιστή ιστού ή τρίτου παρόχου υπηρεσιών, είναι ενεργός μόνον όταν είστε συνδεδεμένοι στους ιστότοπους και απενεργοποιείται ή διαγράφεται μετά από αυτήν.

Οι παραπάνω τεχνολογίες χρησιμοποιούνται στη διαχείριση του ιστότοπου, στην ανάλυση τάσεων, υπηρεσιών και προϊόντων και στην παρακολούθηση των κινήσεων των χρηστών γύρω από τον ιστότοπο.

Ο παρακάτω πίνακας αναφέρει λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies και παρόμοιες τεχνολογίες, που χρησιμοποιούμε στους ιστότοπους, τον σκοπό τους και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη χρήση αυτών των cookies και παρόμοιων τεχνολογιών.

Απαιτούμενα cookies:

Τα απαιτούμενα cookies σάς επιτρέπουν να πλοηγείστε στην Ιστοσελίδα και να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες της, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές των Ιστοσελίδων ή παραγγελία προϊόντων.

Εάν έχετε επιλέξει να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας σε εμάς, χρησιμοποιούμε cookies που περιέχουν πληροφορίες, για να μπορέσουμε να σας προσδιορίσουμε με μοναδικό τρόπο. Κάθε φορά που συνδέεστε στους ιστότοπους, ένα cookie που περιέχει ένα μοναδικό αναγνωριστικό, που συνδέεται με το λογαριασμό σας, τοποθετείται από το πρόγραμμα περιήγησης στη συσκευή σας. Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να ταυτοποιούμε με μοναδικό τρόπο, όταν είστε συνδεδεμένοι στην Ιστοσελίδα, και να επεξεργαστείτε τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και αιτήσεις σας.

Για να μάθετε πώς μπορείτε να εξαιρεθείτε από αυτά τα cookies χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, κάντε κλικ εδώ:

ή ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του προγράμματος περιήγησης. Λάβετε υπόψη ότι η εξαίρεση ενδέχεται να επηρεάσει τη λειτουργικότητα της Ιστοσελίδας.

Μπισκότα λειτουργικότητας:

Τα cookies λειτουργίας επιτρέπουν στους ιστότοπους να θυμούνται τις πληροφορίες που έχετε εισάγει ή τις επιλογές που κάνετε (όπως τα Δεδομένα χρήστη σας, όπως ορίζονται παραπάνω) και να σας προσφέρουν περισσότερες προσωπικές λειτουργίες. Αυτά τα cookies σας επιτρέπουν επίσης να βελτιστοποιήσετε τη χρήση των υπηρεσιών μας, αφού συνδεθείτε. Αυτά τα cookies μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν, για να θυμάστε τις αλλαγές που έχετε κάνει στο μέγεθος κειμένου, στις γραμματοσειρές και σε άλλα μέρη ιστοσελίδων που μπορείτε να προσαρμόσετε.

Μπορείτε επίσης να εξαιρεθείτε από τη χρήση των cookies, χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, δείτε παραπάνω.

Τεχνολογίες παρακολούθησης:

Κατά καιρούς εμπλέκουμε τρίτους, για να παρακολουθούν και να αναλύουν στατιστικές πληροφορίες χρήσης και όγκου, από άτομα που επισκέπτονται τον ιστότοπο. Χρησιμοποιούνται cookies, που επιτρέπουν τη στατιστική ανάλυση της χρήσης αυτής της Ιστοσελίδας από τους επισκέπτες της, καθώς και την εμφάνιση περιεχομένου ή διαφημίσεων, που σχετίζονται με τη χρήση. Τα δεδομένα που προκύπτουν ως αποτέλεσμα μεταποιούνται και αποθηκεύονται αποκλειστικά στο λογαριασμό μας και υπόκεινται συνεπώς στους ευρωπαϊκούς νόμους και πρότυπα περί Προστασίας Δεδομένων.

Η επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκονται από εμάς (βλέπε επίσης παρακάτω). Το ενδιαφέρον μας είναι η βελτιστοποίηση της προσφοράς μας στο διαδίκτυο και της ιστοσελίδας μας. Δεδομένου ότι η ιδιωτική σφαίρα των επισκεπτών μας είναι σημαντική για εμάς, τα δεδομένα που μπορούν να επιτρέψουν την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με το άτομο, όπως οι διευθύνσεις IP και τα αναγνωριστικά σύνδεσης ή συσκευών, ανώνυμα ή ψευδώνυμο, διαγράφονται το συντομότερο δυνατό. Τα δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, και τα Προσωπικά Δεδομένα δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους.

Διαδραστικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο:

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί τεχνολογίες, για την εμφάνιση συγκεκριμένου περιεχομένου σε εσάς, όπως συσκευές αναπαραγωγής βίντεο, χάρτες τοποθεσιών ή άλλο διαδραστικό περιεχόμενο, σε απευθείας σύνδεση. Αυτές οι τεχνολογίες αποθηκεύονται στο διακομιστή του παρόχου υπηρεσιών και τα cookies και η άλλη τεχνολογία εντοπισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον πάροχο υπηρεσιών. Επιπλέον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ορισμένες λειτουργίες αυτόματης συμπλήρωσης, για να σας βοηθήσουμε κατά την συμπλήρωση των στοιχείων διευθύνσεών σας. Επίσης, αυτά τα δεδομένα μπορούν να μοιραστούν με έναν πάροχο υπηρεσιών που καθιστά αυτή τη λειτουργία διαθέσιμη σε εσάς.

Νομικές βάσεις:

Μπορούμε να διεξάγουμε την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων σε σχέση με τα cookies, τις άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης και το διαδραστικό διαδικτυακό περιεχόμενο, στις ακόλουθες νομικές βάσεις: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη, για να σας παρέχουμε τα προϊόντα και υπηρεσίες, να επιτύχουμε τη μετάδοση της επικοινωνίας και να διατηρήσουμε ή την αποκατάσταση της ασφάλειας των δικτύων και υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών, ή την ανίχνευση τεχνικών βλαβών ή / και σφαλμάτων στη μετάδοση ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Επιπλέον, έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την Επεξεργασία των Δεδομένων σας για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς. Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων, που επιδιώκονται από εμάς ή από τρίτο (βλ. παραπάνω για τέτοια συμφέροντα),

5. Πόσο καιρό κρατάμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα;

Τα Προσωπικά σας Δεδομένα θα διατηρηθούν όσο είναι απαραίτητο, για να σας παράσχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ζητήσατε. Αφού διαγράψετε τον λογαριασμό σας ή τελειώσετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τη σχέση σας μαζί μας, είτε θα διαγράψουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, είτε θα ανωνυμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, εκτός αν ισχύουν οι νόμιμες απαιτήσεις διατήρησης (όπως, ενδεικτικά, για φορολογικούς σκοπούς). Μπορούμε να διατηρήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας και τα ενδιαφέροντά σας στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αν η WE4ALL επιτρέπεται να σας στείλει υλικό μάρκετινγκ. Επίσης, ενδέχεται να απαιτείται από το εφαρμοστέο Δίκαιο να διατηρήσουμε ορισμένα από τα Προσωπικά σας Δεδομένα για περίοδο 10 ετών, μετά τη σχετική φορολογική περίοδο. Μπορούμε επίσης να διατηρήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα μετά τη λήξη της συμβατικής σχέσης, εάν τα Προσωπικά σας Δεδομένα είναι απαραίτητα, για συμμόρφωση με άλλους εφαρμοστέους Νόμους ή αν χρειαζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, για να διαπιστώσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε μια νομική απαίτηση. Στο μέτρο του δυνατού, θα περιορίσουμε την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, για τέτοιους περιορισμένους σκοπούς μετά τη λήξη της συμβατικής σχέσης.

6. Επικοινωνήστε μαζί μας:

Αν θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας απορρήτου δεδομένων, όπως αναφέρεται στην ενότητα 3, ή αν έχετε ανησυχίες ή ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας:

Επωνυμία: WE4ALL AMKE
Διακριτικός Τίτλος: WE4ALL
ΑρΓεΜΗ: 153996703000
ΑΦΜ: 997005762
Διεύθυνση: ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 88
ΤΚ: 15343
Περιοχή: ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Διαχειριστής: Μπογδάνος Αντώνιος του Ιωάννη διεύθυνση κατοικίας Απόλλωνος Κάντζα, αρ. 41, Παλλήνη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 2117703035
E-mail: info@we4all.com

Τα στοιχεία επικοινωνίας του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων μας έχουν ως εξής:

Ιωάννης Ηλιόπουλος, τηλέφωνο επικοινωνίας +302117703035, email: john@we4all.com

7. Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να επικαιροποιούμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, ανταποκρινόμενοι στις μεταβαλλόμενες νομικές, κανονιστικές ή λειτουργικές απαιτήσεις. Θα σας ειδοποιήσουμε για οποιεσδήποτε τέτοιες αλλαγές, ακόμη και όταν θα τεθούν σε ισχύ, με τον τρόπο που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία.