ΝΕΟΣ GUARDIAN ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Είναι γεγονός. Η Περιβαλλοντική Συμμαχία της We4All συνεχίζει να μεγαλώνει καθώς πολλοί ακόμη οργανισμοί και εταιρείες συντάσσονται με το όραμα μας για έναν πιο πράσινο πλανήτη. Το περιβάλλον συνεχίζει να κατέχει σημαντική θέση στην ατζέντα τους και η We4All είναι εδώ, έτοιμη να υποστηρίξει την επιλογή αυτή, δενδροφυτεύοντας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέχρι σήμερα έχουμε φυτέψει πάνω από 45.000 δέντρα, τα οποία προσφέρουν οξυγόνο και βοηθούν τον πλανήτη να πρασινίσει ακόμη περισσότερο. 

 

Καλωσορίζουμε, λοιπόν, στη Περιβαλλοντική Συμμαχία την εταιρεία Rolco στο επίπεδο Guardian (1000+ δέντρα). Η Rolco και η We4All βρήκαν έναν καινοτόμο τρόπο να προωθήσουν την καμπάνια τους για την δενδροφύτευση. Η καινοτομία αυτή έγκειται στο γεγονός πως ο καταναλωτής επιλέγει που θα φυτέψει το δέντρο του. Ουσιαστικά, ο τελευταίος, μπορεί να μπει στο https://myplanet.com.gr/todikosoudentro/ και να διαλέξει σε ποιο Δήμο της Αττικής ή της Θεσσαλονίκης επιθυμεί να φυτευτεί το δέντρο του. Από τον Σεπτέμβριο και μετά τα δέντρα αυτά θα φυτευτούν σε ανοιχτές δράσεις με εθελοντές. 

 

Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες καθώς βοηθούν τους πολίτες να καταλάβουν τη σημασία του δέντρου στην καθημερινή ζωή. Στόχος μας άλλωστε ως Περιβαλλοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός είναι να φροντίσουμε τη Γη μας, να τη βοηθήσουμε να επανέλθει αλλά κυρίως να μπορέσει ο πολίτης να έρθει κοντά με τη φύση, καταλαβαίνοντας τη σημασία της στο βιοτικό του επίπεδο καθημερινά. 

 

Για όλους αυτούς τους λόγους εμείς παλεύουμε καθημερινά. Σας ευχαριστούμε.