ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΑΣΟΥΣ / ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΧΟΙΝΙΑ

Όλοι γνωρίζουν πως η We4All έχει ως βασικό στόχο τις δενδροφυτεύσεις και τις αναδασώσεις. Ωστόσο, την καλοκαιρινή περίοδο επειδή η φύτευση δένδρων δεν ενδείκνυται, φροντίζουμε να προσέχουμε το περιβάλλον μας προχωρόντας σε καθαρισμούς παραλιών.

Για αυτό την Κυριακή 14/07 η We4All και οι εθελοντές που βρίσκονται καθημερινά δίπλα μας και μας υποστηρίζουν έμπρακτα, αγοράζοντας το βραχιόλι αλλά και συμμετέχοντας στις δράσεις μας, καθαρίσαμε μια μεγάλη έκταση στη παραλία του Σχοινιά. Σε αυτήν συνελέχθησαν περίπου 10 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών κυρίως με είδη υγιεινής και κουτάκια μπύρας.

Δυστυχώς παρατηρήσαμε πως τα απορρίμματα ήταν διπλάσια σε σχέση με τον αντίστοιχο καθαρισμό που πραγματοποιήσαμε το Μάρτιο του ίδιου έτους. Γι’ αυτό έχουμε μια «πρόκληση» στον καθένα για αυτό το καλοκαίρι: Μαζεύουμε τουλάχιστον 5 σκουπίδια τη φορά από τις παραλίες ή τα δάση που θα πάμε διακοπές και το ανεβάζουμε στα Social Media μας προτρέποντας τους υπόλοιπους να μας ακολουθήσουν. Με μικρά βήματα μπορεί να μην πάμε όσο γρήγορα θέλουμε αλλά σίγουρα θα φτάσουμε στο στόχο μας!