ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑΝΑΓΡΑΣ (ΟΙΝΟΦΥΤΑ)

Ακόμα μια περιοχή στην οποία έχουμε βάλει την προσοχή και την ενέργεια μας είναι τα Οινόφυτα. Λίγο έξω από την Αττική, φιλοξενεί έναν μεγάλο αριθμό από βιομηχανίες στην χώρα μας. Πλέον φιλοξενεί και πάνω από 2.000 δέντρα που έχουμε φυτέψει εκεί.

 

Σε μια μεγάλη δενδροφύτευση χθες, παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, του δημάρχου Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια και του Αντιδημάρχου κ. Γιωργος Βουγέση, φυτεύτηκαν 350 ακόμα δέντρα από κατοίκους και εργαζόμενους της εταιρείας ALUMINCO.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία, η οποία είναι πλέον Guardian της Περιβαλλοντικής Συμμαχίας της we4all. Όπως πάντα οι φίλοι μας από την Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό φρόντισαν για την ενυδάτωση των εθελοντών μας.

 

Δημιουργούμε νέους πνεύμονες πρασίνου για την χώρα και τον πλανήτη μας. Οι δράσεις αυτές αποτελούν κομμάτι της επιχείρησης “Πράσινη Αττική” της We4All. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί ένας μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου για τους πολίτες αλλά και ταυτόχρονα οι δράσεις της We4All να αποτελούν ένα ακόμη βήμα κάθε φορά για την ανάκαμψη του περιβάλλοντος σε επίπεδο δενδροφύτευσης αλλά και καθαρισμού δασών και παραλιών. 

 

Είμαστε εδώ, μαζί με όλους εσάς και τις εταιρείες τις Περιβαλλοντικής Συμμαχίας της We4all για να κάνουμε τον κόσμο μας πιο όμορφο, σε πείσμα εκείνων που προσπαθούν να τον καταστρέψουν.

Κυρίως ευχαριστούμε και κάθε ένας από εσάς. Είστε η οικογένεια we4all.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ενισχύσετε το έργο μας εδώ:

Facebook: https://www.facebook.com/we4allofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/we4all_official/?hl=el 

website: www.we4all.com

linkedin: https://www.linkedin.com/company/we4all 

twitter: https://twitter.com/OfficialWe4all 

Paypal (donate): https://we4all.com/donate