ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΙΙΙ

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, μαζί με την Ακαδημία ποδοσφαίρου παίδων του Ολυμπιακού και την Αντιδήμαρχο κα Καρακατσάνη βρεθήκαμε στον Πειραιά και φυτέψαμε 200 δενδρύλλια στην Μαρίνα Ζέας.

Όλα τα παιδιά συνεργάστηκαν πραγματικά σαν ομάδα και πέτυχαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, δείχνοντας ότι η εκπαίδευση τους δεν τους κάνει μόνο καλύτερους αθλητές αλλά και καλύτερους ανθρώπους, με αίσθημα προσφοράς και ευθύνης προς το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο. Σε αυτό βοηθούν και οι προπονητές της ομάδας που έχουν αναλάβει τη σφαιρική εκπαίδευση των νέων παιδιών εκτός από την αθλητική, μεταλαμπαδεύοντας την ηθική, τις γνώσεις και την αξία για το περιβάλλον στους μικρούς μας φίλους. 

Τηρώντας πάντοτε τα μέτρα ασφαλείας (γάντια, μάσκες, αποστάσεις) καθώς και με μουσική και όρεξη πραγματοποιήσαμε άλλη μία δράση δενδροφύτευσης βοηθώντας το περιβάλλον. Τα δέντρα αυτά θα δώσουν πνοή στο σημείο της Μαρίνας Ζέας και θα ομορφύνουν τη ζωή των κατοίκων ανεβάζοντας το βιοτικό τους επίπεδο. Παράλληλα, συνεχίζουμε αδιάκοπα τις δράσεις.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ενισχύσετε το έργο μας εδώ:

Facebook: https://www.facebook.com/we4allofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/we4all_official/?hl=el 

website: www.we4all.com

linkedin: https://www.linkedin.com/company/we4all 

twitter: https://twitter.com/OfficialWe4all 

 

Μείνετε συντονισμένοι. Μπορείτε να δείτε τρόπους να μας υποστηρίξετε εδώ: https://we4all.com/donate