ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ IV

Η τελευταία μέχρι το Σεπτέμβριο. Εν μέσω καλοκαιριού και πυρκαγιών, σήμερα Παρασκευή 09 Ιουλίου 2021, είχαμε την ευκαιρία να οργανώσουμε μια μεγάλη δράση δενδροφύτευσης στην Παλλήνη, φυτεύοντας 1000 νέα δέντρα που θα ποτίζονται με αυτόματο πότισμα.

Μαζί μας ήταν οι εργαζόμενοι της Deloitte Greece αλλά και η ίδια η εταιρεία, οι οποίοι δείχνοντας την ισχυρή τoυς υποστήριξη στο περιβαλλοντικό και κοινωνικό μας έργο, φύτεψαν σε χρόνο ρεκόρ τα δέντρα στο πάρκο της Παλλήνης.

Ευχαριστούμε πολύ για μία ακόμη φορά την Αντιδήμαρχο του Δήμου Παλλήνης κ. Διονυσία Κουκουβάου για τις διευκολύνσεις και τη βοήθεια που μας παρέχει για να κάνουμε τη μέρα μας ακόμα καλύτερη και τη δράση μας ακόμη πιο διαδεδομένη. 

Οι δράσεις αυτές αποτελούν κομμάτι της επιχείρησης “Πράσινη Αττική” της We4All. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί ένας μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου για τους πολίτες αλλά και ταυτόχρονα οι δράσεις της We4All να αποτελούν ένα ακόμη βήμα κάθε φορά για την ανάκαμψη του περιβάλλοντος σε επίπεδο δενδροφύτευσης αλλά και καθαρισμού δασών και παραλιών.

 

Κυρίως ευχαριστούμε και κάθε ένας από εσάς. Είστε η οικογένεια we4all.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ενισχύσετε το έργο μας εδώ:

Facebook: https://www.facebook.com/we4allofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/we4all_official/?hl=el 

website: www.we4all.com

linkedin: https://www.linkedin.com/company/we4all 

twitter: https://twitter.com/OfficialWe4all 

 

Μείνετε συντονισμένοι. Μπορείτε να δείτε τρόπους να μας υποστηρίξετε εδώ: https://we4all.com/donate