ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΙΙ

Σήμερα, 21 Μαΐου 2021, πραγματοποιήθηκε συνεργασία της We4All με το Δήμο Παλλήνης και την εταιρεία Pizza Fan για δενδροφύτευση 50 δέντρων στο Νηπιαγωγείο Γέρακα.

Συνδυάσαμε την δεντροφύτευση με την εκπαίδευση των μικρών μας φίλων στον Δήμο Παλλήνης με στόχο την ενημέρωση τους για θέματα περιβαλλοντικά. Επίσης, εκτός από τη θεωρία προχωρήσαμε στην πράξη βοηθώντας τους να φυτέψουν τα δέντρα στο νηπιαγωγείο τους. Τέλος, κλείσαμε την δράση με πίτσες από την εταιρεία Pizza Fan που υποστήριξε το event. 

Ευχαριστούμε τον Δήμο Παλλήνης που ήταν κοντά μας και με τον οποίο σκοπεύουμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα από Σεπτέμβρη. Η δράση αυτή αποτελεί δράση δενδροφύτευσης και εκπαίδευσης των μαθητών/τριών στο πλαίσιο της επιχείρησης “Πράσινη Αττική” της We4All. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί ένας μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου για τους πολίτες αλλά και ταυτόχρονα οι δράσεις της We4All να αποτελούν ένα ακόμη βήμα κάθε φορά για την ανάκαμψη του περιβάλλοντος. Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Παλλήνης για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη στο έργο μας όπως και την Pizza Fan για την υποστήριξη που παρέχουν στο έργο μας να κάνουμε τον πλανήτη ακόμη πιο πράσινο. 

Το περιβάλλον είναι προτεραιότητα μας ως περιβαλλοντικός οργανισμός. Για αυτό αγωνιζόμαστε καθημερινά.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ενισχύσετε το έργο μας εδώ:

Facebook: https://www.facebook.com/we4allofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/we4all_official/?hl=el 

website: www.we4all.com

linkedin: https://www.linkedin.com/company/we4all 

twitter: https://twitter.com/OfficialWe4all 

 

Μείνετε συντονισμένοι. Μπορείτε να δείτε τρόπους να μας υποστηρίξετε εδώ: https://we4all.com/donate