ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Η We4All απέκτησε πρόσφατα ένα νέο μέλος στην “Περιβαλλοντική Συμμαχία” και ταυτόχρονα σύμμαχο στο περιβαλλοντικό της όραμα, την τεχνική κατασκευαστική εταιρεία Crystal Construction Engineering. Σήμερα, 27 Απριλίου 2021, σε συνεργασία και με το Δήμο Παλλήνης προχωρήσαμε στη δενδροφύτευση της Παιδικής Χαράς Αναγεννήσεως .

Η δράση, έγινε υπό την παρουσία του Δημάρχου κ. Αθανασίου Ζούτσου και της Αντιδημάρχου Πρασίνου κ. Διονυσίας Κουκουβάου,  τους οποίους συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Φώτης Αβαρκιώτης και ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτόμων Υπηρεσιών, Βασίλης Δημητριάδης.  Σε συνεργασία με τους εργαζομένους της εταιρείας Crystal Construction Engineering που παρευρέθηκαν στην δράση, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, πρασινίσαμε ένα χώρο, ο οποίος είναι καθημερινά επισκέψιμος από ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού όλων των ηλικιών της περιοχής. Τα δέντρα που φυτεύτηκαν θα ομορφύνουν το σημείο, αγκαλιάζοντας το περιβάλλον και βοηθώντας στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.

Η δράση αυτή αποτελεί μία από τις τελευταίες εταιρικές δράσεις για τη φετινή σεζόν στο πλαίσιο της επιχείρησης “Πράσινη Αττική” της We4All. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί ένας μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου για τους πολίτες αλλά και ταυτόχρονα οι δράσεις της We4All να αποτελούν ένα ακόμη βήμα κάθε φορά για την ανάκαμψη του περιβάλλοντος. Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Παλλήνης και την Crystal Construction Engineering για την υποστήριξη που παρέχουν στο έργο μας να κάνουμε τον πλανήτη ακόμη πιο πράσινο. 

Το περιβάλλον είναι προτεραιότητα μας ως περιβαλλοντικός οργανισμός. Για αυτό αγωνιζόμαστε καθημερινά.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ενισχύσετε το έργο μας εδώ:

Facebook: https://www.facebook.com/we4allofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/we4all_official/?hl=el 

website: www.we4all.com

linkedin: https://www.linkedin.com/company/we4all 

twitter: https://twitter.com/OfficialWe4all 

 

Μείνετε συντονισμένοι. Μπορείτε να δείτε τρόπους να μας υποστηρίξετε εδώ: https://we4all.com/donate