ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Κυριακή ήταν η ώρα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας να μας υποδεχθεί με χαρά και όρεξη. Άλλη τόση ήταν η δική μας χαρά που είδαμε τους εθελοντές και συνεργάτες από κοντά. Η κατάσταση με την πανδημία δεν εμποδίζει τη φροντίδα του περιβάλλοντος. 

Έτσι, την Κυριακή 11/04 και ώρα 12:00μμ στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη και με χορηγία του Colors Hotels και της Embryoclinic φυτεύσαμε πάνω από 150 δέντρα και συγκεντρωθήκαμε στο υπό διαμόρφωση πάρκο Κόδρα. Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι των εταιρειών, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κος Δαρδαμανέλης και οι συνεργάτες του, εκπρόσωποι του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης του ΟΗΕ (IOM) καθώς και πλήθος κόσμου, το οποίο τηρούσε τα μέτρα προστασίας, ώστε αυτή η δράση να είναι μια μέρα χαράς και υγείας αφιερωμένη στο περιβάλλον. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης και το υπέροχο ξενοδοχείο Colors Hotels για τη φιλοξενία μας στη Θεσσαλονίκη καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. 

Ευχόμαστε τα δέντρα αυτά να δώσουν πνοή στο σημείο και να ομορφαίνουν τη ζωή των κατοίκων. Παράλληλα, ελπίζουμε σε λίγο καιρό να μπορέσουμε να ξανασυνεργαστούμε με φορείς στη Βόρεια Ελλάδα και να πρασινήσουμε ακόμη περισσότερα σημεία. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ενισχύσετε το έργο μας εδώ:

Facebook: https://www.facebook.com/we4allofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/we4all_official/?hl=el 

website: www.we4all.com

linkedin: https://www.linkedin.com/company/we4all 

twitter: https://twitter.com/OfficialWe4all 

 

Μείνετε συντονισμένοι. Μπορείτε να δείτε τρόπους να μας υποστηρίξετε εδώ: https://we4all.com/donate