ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Σήμερα Κυριακή 28 Νοεμβρίου ξεπεράσαμε τα 90.000 δέντρα. Στόχος μας μέχρι το τέλος του χρόνου είναι τα 100.000, κάτι που είχαμε θέσει σαν υπόσχεση στον εαυτό μας και όλους εσάς, τον Αύγουστο, μετά την καταστροφή. Η τέταρτη δενδροφύτευση στον Δήμο Αχαρνών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Φυτέψαμε τα πρώτα 350 από τα 1000 δέντρα που θα φυτευτούν σε αυτό το σημείο.

Μαζί μας ήταν η Ευρώπη Κοσμίδη από την Περιφέρεια Αττικής, καθώς η We4All λειτουργεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Αχαρνών και στον Αντιδήμαρχο κύριο Νίκο Ξαγοράρη.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Danaos Shipping και τους ανθρώπους της που ήρθαν σήμερα μαζί μας για ένα απαιτητικό έργο και τα κατάφεραν μια χαρά.

 

Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για μια νέα χρόνια με παρά πολλές δράσεις, όχι μόνο σε Αττική, αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Δημιουργούμε νέους πνεύμονες πρασίνου για την χώρα και τον πλανήτη μας. Οι δράσεις αυτές αποτελούν κομμάτι της επιχείρησης “Πράσινη Αττική” της We4All. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί ένας μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου για τους πολίτες αλλά και ταυτόχρονα οι δράσεις της We4All να αποτελούν ένα ακόμη βήμα κάθε φορά για την ανάκαμψη του περιβάλλοντος σε επίπεδο δενδροφύτευσης αλλά και καθαρισμού δασών και παραλιών. 

Είμαστε εδώ, μαζί με όλους εσάς και τις εταιρείες τις Περιβαλλοντικής Συμμαχίας της We4all για να κάνουμε τον κόσμο μας πιο όμορφο, σε πείσμα εκείνων που προσπαθούν να τον καταστρέψουν.

Κυρίως ευχαριστούμε και κάθε ένας από εσάς. Είστε η οικογένεια we4all.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ενισχύσετε το έργο μας εδώ:

Facebook: https://www.facebook.com/we4allofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/we4all_official/?hl=el 

website: www.we4all.com

linkedin: https://www.linkedin.com/company/we4all 

twitter: https://twitter.com/OfficialWe4all 

Paypal (donate): https://we4all.com/donate