ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Όσο πλησιάζουν οι γιορτές, εντείνουμε τις δράσεις και τις προσπάθειες μας για να πετύχουμε τον στόχο των 100.000 δέντρων. Άλλη μια δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε στον Ασπρόπυργο αυτή τη φορά, φυτεύοντας πάνω από 350 δέντρα σε ένα σημείο που πλέον έχουμε δημιουργήσει ένα άλσος με περίπου 2000. Θα είναι ένα μέρος ομορφιάς που θα δίνει οξυγόνο στους κατοίκους της περιοχής.

 

Μαζί μας ήταν κάτοικοι του Ασπροπύργου και εργαζόμενοι της εταιρείας Orphee Beinoglou, η οποία αποτελεί τον νέο Guardian της Περιβαλλοντικής μας Συμμαχίας. Μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Ασπροπύργου και τους ανθρώπους του, Αντιδήμαρχο κ. Θέμη Τσιτσίγκο και Αντιδήμαρχο κ. Μελέτη Μπουραντά, που μαζί σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το σχέδιο περιβαλλοντικής ανάπλασης της περιοχής

 

Δημιουργούμε νέους πνεύμονες πρασίνου για την χώρα και τον πλανήτη μας. Οι δράσεις αυτές αποτελούν κομμάτι της επιχείρησης “Πράσινη Αττική” της We4All. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί ένας μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου για τους πολίτες αλλά και ταυτόχρονα οι δράσεις της We4All να αποτελούν ένα ακόμη βήμα κάθε φορά για την ανάκαμψη του περιβάλλοντος σε επίπεδο δενδροφύτευσης αλλά και καθαρισμού δασών και παραλιών. 

 

Είμαστε εδώ, μαζί με όλους εσάς και τις εταιρείες τις Περιβαλλοντικής Συμμαχίας της We4all για να κάνουμε τον κόσμο μας πιο όμορφο, σε πείσμα εκείνων που προσπαθούν να τον καταστρέψουν.

Κυρίως ευχαριστούμε και κάθε ένας από εσάς. Είστε η οικογένεια we4all.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ενισχύσετε το έργο μας εδώ:

Facebook: https://www.facebook.com/we4allofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/we4all_official/?hl=el 

website: www.we4all.com

linkedin: https://www.linkedin.com/company/we4all 

twitter: https://twitter.com/OfficialWe4all 

Paypal (donate): https://we4all.com/donate