ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΙΙΙ

Σήμερα, 08 Μαΐου 2021, πραγματοποιήθηκε συνεργασία της We4All με το Δήμο Αγίας Παρασκευής, το Σύλλογο Πευκακίων και την εταιρεία ΑΒΒ για δενδροφύτευση πάνω από 200 δέντρα στο Πάρκο Πευκακίων.

Η δράση, έγινε υπό την παρουσία του Αντιδημάρχου Νεολαίας Αγ. Παρασκευής κου Νικολάου Ζόμπολα και του Προέδρου του Συλλόγου Πευκακίων κου Χρήστου Λαμπρινάκη. Σε συνεργασία με τους εργαζομένους της εταιρείας ΑΒΒ που παρευρέθηκαν στην δράση, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, πρασινίσαμε ένα χώρο, ο οποίος είναι καθημερινά επισκέψιμος από ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού όλων των ηλικιών της περιοχής. Τα δέντρα που φυτεύτηκαν θα ομορφύνουν το σημείο και θα προσφέρουν ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο για του περιοίκους και τους επισκέπτες.

Η δράση αυτή αποτελεί μία ακόμη εταιρική δράση δενδροφύτευσης για τη φετινή σεζόν στο πλαίσιο της επιχείρησης “Πράσινη Αττική” της We4All για το μήνα Μάιο. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί ένας μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου για τους πολίτες αλλά και ταυτόχρονα οι δράσεις της We4All να αποτελούν ένα ακόμη βήμα κάθε φορά για την ανάκαμψη του περιβάλλοντος. Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Αγίας Παρασκευής και το Σύλλογο Πευκακίων για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη στο έργο μας όπως και την ΑΒΒ για την υποστήριξη που παρέχουν στο έργο μας να κάνουμε τον πλανήτη ακόμη πιο πράσινο. 

Το περιβάλλον είναι προτεραιότητα μας ως περιβαλλοντικός οργανισμός. Για αυτό αγωνιζόμαστε καθημερινά.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ενισχύσετε το έργο μας εδώ:

Facebook: https://www.facebook.com/we4allofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/we4all_official/?hl=el 

website: www.we4all.com

linkedin: https://www.linkedin.com/company/we4all 

twitter: https://twitter.com/OfficialWe4all 

 

Μείνετε συντονισμένοι. Μπορείτε να δείτε τρόπους να μας υποστηρίξετε εδώ: https://we4all.com/donate